Kako Doći Do Khovrina

Sadržaj:

Kako Doći Do Khovrina
Kako Doći Do Khovrina

Video: Kako Doći Do Khovrina

Video: Kako Doći Do Khovrina
Video: Как мне быть? Мужское / Женское. Выпуск от 29.01.2020 2024, Maj
Anonim

Khovrino je mirno, mirno područje za život sa dobro funkcionišućom infrastrukturom, smješteno na sjeveru Moskve. Do nje možete doći na razne načine: vlakom, minibusom, autobusom ili automobilom.

Kako doći do Khovrina
Kako doći do Khovrina

Neophodno je

  • - Metro;
  • - autobus;
  • - ruti taksi;
  • - električni voz.

Instrukcije

Korak 1

Koristite usluge Ruskih željeznica i električnim vlakom idite do Kovrina. Da biste to učinili, morate doći do željezničke stanice Leningradski, smještene pored stanice podzemne željeznice Komsomolskaya. Zatim uzmite bilo koji električni voz koji ide u pravcima kao što su Konakovo GRES, Tver, Klin, Podsolnechnaya, Kryukovo i dođite do platforme Khovrino. Ali, prije nego što krenete vozom, pažljivo pročitajte vozni red i saznajte treba li ovaj voz prije stanice koja vam treba. Ovo je vrlo važno, jer se neki vozovi ne zaustavljaju na stanici Khovrino. Put od željezničke stanice Leningradsky do platforme Khovrino traje od 17 do 22 minute, ovisno o broju zaustavnih tačaka u smjeru.

Korak 2

Putovanje do mjesta Khovrino kopnenim prijevozom. Autobusi i taksiji s fiksnom rutom do područja Kovrino idu od stanica metroa Rechnoy Vokzal, Vodny Stadium, Petrovsko-Razumovskaya, Altufevo, Babushkinskaya, VDNKh, Botanichesky Sad, Vladykino.

Od stanice podzemne željeznice "Rechnoy Vokzal" do mjesta Khovrino možete doći autobusima # 188, 745, 270 ili minibusom # 251, 615, 89, 701.

Od stanice metroa "Vodny Stadion" - autobusom ili minibusom br. 65.

Od stanice metroa Petrovsko-Razumovskaya - minibusom # 191M ili autobusima # 191, 215.

Od stanice metroa "Altufevo" - minibusom br. 152, 728.

Od stanice metroa Babushkinskaya - minibusom br. 728.

Od stanica metroa "VDNKh", "Botanichesky Sad", "Vladykino" - autobusom ili minibusom # 154.

Do Kovrina takođe možete doći kopnenim prevozom sa železničkih stanica Losinoostrovskaya, Mark, Lianozovo i Beskudnikovo.

Od željezničke stanice jaroslavskog smjera „Losinoostrovskaya“, od željezničke stanice Savelovskog smjera „Mark“i „Lianozovo“do područja Khovrino, možete minibusom br. 728. A od željezničke stanice Savelovskog smjera „Beskudnikovo“do Khovrina možete autobusom 748 ili minibusom 148.

Korak 3

Do područja Kovrino možete doći automobilom na sljedeći način: slijedeći Moskovski kružni put, izađite na izlaz Businovo-Khovrino, a zatim slijedite znakove za Khovrino.

Preporučuje se: